Home / België / Doudou 2019: De eerste uitwisselingen tussen Saint-Georges en de draak vonden zaterdag plaats

Doudou 2019: De eerste uitwisselingen tussen Saint-Georges en de draak vonden zaterdag plaatsMons

Saint-Georges en de draak kwamen voor het eerst in aanraking met ijzer voor de herhaling van Lumeçon

Het evenement is een zeer populaire traditie geworden! Elk jaar ontmoetten de acteurs van Lumeçon deze zaterdag na 18 uur voor de repetitie van de strijd, die plaatsvindt op de zeer smalle binnenplaats van het Hotel de Ville de Mons. Een repetitie die ook de eerste uitwisselingen tussen de twee tegenstanders markeert, vergezeld van vele extra's en met name de zon, langverwachte gast na de draken van gisteravond.

Voor een publiek van een paar bevoorrechte mensen die lang hadden gewacht om deze intieme ontmoeting bij te wonen, namen de twee hoofdrolspelers van de Doudou vriendelijk de bek in de wetenschap dat het morgen serieus zal worden.

Het was de gelegenheid voor alle acteurs van Lumeçon om bewegingen slim georkestreerd te herhalen. Omdat er op de dag J niets aan het toeval wordt overgelaten. Omdat de acteurs van het gevecht geen recht hebben op de fout!

Hoewel Olivier Tournay dit jaar zijn 1

0e Gevecht uitvoert als Saint-Georges (het is echter acteur sinds 1994), is deze herhaling essentieel, in het bijzonder om zijn berg voor te bereiden op het universum van de Ducasse. Conde, een prachtige 14-jarige Friese hengst die eigendom is van de Lumecon Combat Specialist Assembly, zal vechten voor zijn derde gevecht.

En zoals elk jaar stonden sommigen al lang in de rij om dit evenement bij te kunnen wonen. herhaling. Voor sommige edities beperkt de stad Mons de plaatsen om het werk van de acteurs te bevoordelen. Herhaling die zonder problemen plaatsvond, een goed voorteken voor deze zondag, waarin de zon ongetwijfeld de eregast zal zijn. Zonder twijfel, sinds, en het is bekend, "El bon Dieu is Montois!"


Source link