Breaking News
Home / Entertainment / Kesävaellusten suunnittelu alkaa jo nyt – kirjasuosituksina metsässä oloa, pyhää liikuntaa and kaunis kuvaus heisen muuttumisesta – Kulttuuri

Kesävaellusten suunnittelu alkaa jo nyt – kirjasuosituksina metsässä oloa, pyhää liikuntaa and kaunis kuvaus heisen muuttumisesta – KulttuuriKesävaellusten suunnittelu alkaa jo nyt – kirjasuosituksina metsässä oloa, pyää liikuntaa and kaunis kuvaus ih

Virolaisen biologist yes semiootikon Valdur Mikitan (see 1970) lyhyet tekstit päihittävät mennen Tullen idästä Fir Yhdysvaltojen kautta kulkeutuneen metsäkylpyhuuman.

Silla mitä muuta japanilainen Shinrin-yoku on kuin kaikille Meille tuttua liikkumista metsässä mietiskellen, keräillen ja ympäristöä havainnoiden?

Mainos (Teksti jatkuu alla)

Kantarellin kuuntelun taito (suom. Anniina Ljokkoi

Yes ketkä täperinnettä siirtävät? Tietysti isoäidit marjaämpäreineen ja sienikoreineen.

Liikkuvaa hartautta

Meditatiivinen pitkä patikointi houkuttelee tuhansia vuosittain Espanjan Santiago de Compostelaan, mutta niin kauas ei tarvitsisi lähteä.

Mainos (Teksti jatkuu alla)

Vaellus pyhiin (Kirjapaja) to Hanna Hentisen un d Elina Vuolan toimittama, hentis herkkien valokuvien kannattelema teos Pohjois-Karjalan ortodoksisista ristisaatoista.

Mainos (Teksti jatkuu alla)

Perinne on 1980-luvulta virkistynyt, yes monen päivän ristisaattojakin järjestetään joka kesä useita. Niillä ei kysellä kulkijoiden usaccount tai muita motiiveja osallistumiselle.

"Asked rytmi tiella ja syvien metsien hiljaisuus tuovat muistot ja ajatukset iholle", tutkija ja kirjailija Auli Lesinen, query = auli + leskinen kuvaa omaa vaeltamistaan. "Ristisaatossa jokainen kantaa omaa tuskaansa mukanaan."

Alati muuttuva himinen

Yhdysvaltalaisen Maggie Nelsonin

Siina nainen huusi tuskaa siao, etta puoño Nainen. Nain nainen seuraa, with puoliso hitaasti kuorii naisruumista yltään. Kun kertaran on itsekin raskaana, koko pieni, kaunis teos juhlii is set for this contest

: //www.hs.fi/haku/? query = elly + griffiths: Korppikuningas (Tammi).

Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos (Teksti jatkuu alla)

. 2) Lucinda Riley: Varjon Sisar (Bazaar).

3) Camilla Läckberg: Kultahäkki (Otava).

4) Sally Rooney: Keskusteluja ystävien kesken (Otava).

5) Laura Lindstedt: Ystäväni Natalia (Teos).

Tietokirjat

1) Teemu Keskisarja : Suomen himisten historia (WSOY). [19459090] 2) Lisa Brennan Jobs: Pikkusintti (WSOY)

3 3 3 Marcus Rosenlund: Sae joka muutti maailmaa (S & S).

4] Kimmo Takanen: Parisuhteen tunnelukot (WSOY).

5) Astrid Swan:


Source link