قالب وردپرس درنا توس
Home / Economie / Hysterische televisie: Roy Donders opent een nagelsalon in expeditie

Hysterische televisie: Roy Donders opent een nagelsalon in expeditieNa het winnen van de test heerst er in Kamp Noord een zorgeloze sfeer. Daarom vindt Roy het de hoogste tijd voor wat ontspanning. En hoe kun je een overwinning beter vieren dan met een paar scherpe nagels? Trouwens, ook handig om de competitie uit te schakelen …

Teamgenoot Kim Kötter is het eerste testobject en de stylist van het Zuiden is er tevreden over. Sinds zijn grote ontdekking voelt hij zich veel beter op het eiland. De Brabanter heeft ontdekt dat je met een stukje koraal je nagels gemakkelijk een manicure kunt geven. En met de ruwe delen kun je zelfs je nagels vijlen, volgens de 28-jarige. "Hoe cool dat is", is Roy enthousiast over zijn geweldige uitvinding in de camera.

Hoewel Roy zich steeds meer als een vis in het water voelt ̵

1; in de ware zin van het woord – heeft hij het niet altijd gemakkelijk. "Meestal, als ik op vakantie ben en naar zee ga, wil ik niets van die alg," vertelt hij Kim. "En hier neem ik gewoon het ding van beneden en ik zal langzaam opstijgen, het feit dat ik hier ben, is natuurlijk heel bijzonder … En dat ik zo verder zal gaan!"

Toch heeft hij zijn ups en downs, maar volgens de voormalige Miss Nederland doet hij het echt goed. "Je bent echt een puinhoop," praat ze tegen hem terwijl Roy met haar handen verdergaat.

Expeditie Robinson is vanavond om 20:00 uur te zien op RTL 4
Source link