قالب وردپرس درنا توس
Home / Economie / Kimberley Klaver met ex-vriendin

Kimberley Klaver met ex-vriendinTwee weken geleden kwam het droevige nieuws dat Kimberley Klaver en haar toenmalige echtgenoot Bas Schothorst besloten hadden te scheiden. Maar er was een lichtpuntje voor de blondine, ze heeft een nieuwe liefde gevonden.

Kimberley's nieuwe liefde is Michel van den Bergh, een ambitieuze man met verschillende bedrijven. De twee kennen elkaar al meer dan 15 jaar en zijn altijd goede vrienden geweest.

Hoewel Kimberley deelde dat de taart tussen haar en Bas pas twee weken geleden was, nam ze de tijd om dat te doen. "Het lijkt allemaal heel snel, maar het proces van scheiden met Bas, tijd voor jezelf nemen en iets nieuws beginnen, is al een tijd aan de gang", zegt ze over Weekend.

Een klein detail is alleen dat Michel de echtgenoot was van een van haar goede vrienden. Iets is minder romantisch. Michel heeft drie kinderen samen met de blonde Anna Liss. De twee besloten deze zomer om een ​​punt achter hun relatie te zetten.

Pretty Anna Liss plaatst regelmatig vlogs op YouTube. In juni communiceerde de blondine dat het tussen haar en haar minnaar was.

Er waren scheuren in de relatie en deze werden veroorzaakt door verschillende dingen, zoals vertragingen in de renovatie van hun liefdeskasteel, veel doden en de komst van hun kinderen veroorzaakten enige wrijving. Of het al bekend was dat er iets werd gespeeld tussen Kimberley en Michel is niet bekend, maar het heeft nu een catastrofe veroorzaakt.

Het is niet verrassend dat een van je beste vrienden nu haar leven deelt met haar ex-man. De vriendschap lijkt te ontspannen tussen de twee, ze volgen elkaar niet langer op Instagram. Een groot verschil een paar maanden geleden toen ze regelmatig snapshots van elkaar deelden. Michel volgt niet langer zijn vroegere Anna Liss op Instagram

Kimberley is vooral in de wolken met haar nieuwe liefde waarmee ze al op het strand in Noordwijk is gespot. Haar vroegere liefde Bas had haar veel pijn gedaan en ze is blij met de waardering die ze van Michel krijgt: "Nu ben ik weer verliefd, dat maakt me blij en geeft me afleiding. Het is heel leuk om je zo gewaardeerd te voelen – de toekomst brengt, ik weet het niet, ik weet gewoon dat Michel super schattig is en dat hij me een heel aardig gevoel geeft. "

                

                                    

RTL Boulevard


Source link