قالب وردپرس درنا توس
Home / Nederland / Overleden tiener Anna Paulowna woonde in de buurt van het puntongeval

Overleden tiener Anna Paulowna woonde in de buurt van het puntongevalDe slachtoffers zijn twee jongens van zestien en één van vijftien uit deze plaats: Colin (16), Roy (16) en Seph (15). Twee andere passagiers, de 17-jarige Caja uit Anna Paulowna en de 20-jarige Siem uit het naburige Oudesluis, raakten gewond, maar waren toegankelijk.

Road Race

Burgemeester Nawijn weet nog niet of de geruchten in de lokale media waar waren voor een wegwedstrijd. "Dat hoort allemaal bij het onderzoek."

Bekijk ook:

"Bestuurder maakte een selfie in de ambulance … respectloos"

Nawijn zei eerst dat hij het offer van de ouders voor zijn medeleven zou uitdrukken. Het ongeluk met drie doden heeft een grote impact op de gemeenschap, zei hij. Of er een herinnering is of niet, hij kon het nog niet zeggen.

Zie ook:

Drie tieners gedood bij een auto-ongeluk

Voor de vele omstanders die assistentie verleenden na het ongeval, regelde in de nabijgelegen sporthal Veerburg een receptie. Er is daar een grote nederlaag geweest, zegt Pieter Boontjes, exploitant van het restaurant in Veerburg. Hij werd midden in de nacht geroepen om helpers, familieleden en ooggetuigen te ontvangen, ongeveer veertig mensen bij elkaar. "Het gebeurde hier bijna, mensen waren geschokt, wisten niet hoe ze zich moesten gedragen, anderen hielpen met reanimatie."

Rustig

De vijf gevangenen reden de nacht van vrijdag in Zaterdag in de Sportlaan met de auto tegen een lichtmast. Volgens de politie werden sommigen door de klap uit de auto gesmeten. De drie jongens werden nieuw leven ingeblazen door omstanders, maar hun verwondingen waren zo ernstig dat ze stierven ter plekke van het ongeluk.

Het is nog niet duidelijk wie de auto heeft gereden. Het onderzoek is nog steeds gedaan volgens de omstandigheden. Bloed werd genomen voor onderzoek met de gewonden.


Source link