قالب وردپرس درنا توس
Home / Buitenland / Roemeense politie: Nederlandse verdachte in moordzaak (11)

Roemeense politie: Nederlandse verdachte in moordzaak (11)De Roemeense politiewoordvoerder vertelt RTL Nieuws ook dat er naast de Nederlander verschillende verdachten zijn. Over hun identiteit zal niets worden onthuld.

Er wordt aangenomen dat het meisje is verkracht en vervolgens gewurgd, zoals verschillende Roemeense media melden. Waar de Nederlandse verdachte nu is, is onduidelijk. Het lijkt erop dat hij is gevlucht.

Geweldig zoeken

Het meisje komt uit Gura Suţii, ten noorden van Boekarest. Mihaela is vrijdag niet thuisgekomen van school, meldt Enex, een joint venture van Europese commerciële nieuwskanalen.

Haar ouders sloegen alarm en een groot onderzoek werd gestart: tweehonderd agenten, politiehonden en politiehelikopters waren het hele weekend op zoek naar het meisje.

Haar lichaam werd vandaag gezien vanuit een helikopter. Mihaela was in een bosrijke omgeving ongeveer zeven kilometer van haar huis. Volgens de politie had het meisje allerlei geweld op haar lichaam.

Huurauto

In het gebied zag de politie een huurauto naar hun verdwijning rijden. De auto werd opgepikt door verschillende bewakingscamera's en gehuurd door de Nederlander. De man zei dat hij onderweg was en het land snel wilde verlaten.

De politie zou vanavond een persconferentie bijwonen met meer informatie, maar volgens de Roemeense politiewoordvoerder wordt de persconferentie uitgesteld.

& # 39; nog niet bekend

Het State Department is hiervan nog niet op de hoogte. De nationale politie in Nederland is ook niet op de hoogte gebracht, zegt een woordvoerder.


Source link